انواع روشهای تقلب در سماق

چطور سماق اصل و تقلبی را بشناسیم

سماق یکی از پرچالش ترین محصولات عطاریه و تقلب در این محصول بیداد میکنه.

سلام. من امیر کریمی هستم نویسنده مجموعه کتابهای آموزش صفر تا صد کسب و کار عطاری 

انواع روشهای تقلب در سماق

ابتدا باید این نکته رو یادآور بشم که سماق در طبیعت در دو گونه اصیل قرمز و قهوه ای یافت میشه.

گونه قهوه ای ترش تر و گس(خرمالوی نارس) هست و به دلیل حجم زیاد رویش اون, قیمت کمتری داره.

گونه قرمز رنگ سماق هم ترشیش کمتره و رنگ جذابتری داره و قیمتش بالاتره

حالا بریم سراغ تقلبات سماق

انواع روش های تقلب در سماق

سماق دارای سه روش اصلی تقلب هست

روش اول:

ترکیب جوهر لیمو, سبوس, رنگ غذا, نمک و ی مشت سماق جهت خالی نبودن عریضه

در این روش اصلا سماقی در کار نیست و محصول فوق رو در صنف عطاری سماق هفت سینی مینامند یعنی قابلیت خوردن نداره

 

روش دوم:

ترکیب سماق قرمز و قهوه ای و آب زدن به اون

در این روش رنگ سماق قرمز بر رنگ سماق قهوه ای قالب میشه در نتیجه محصول به رنگ قرمز در میاد و از اونجا که سماق قرمز از سماق قهوه ای گرونتره, تقلب مفهوم پیدا میکنه

 

روش سوم:

اضافه کردن نمک به سماق

حالا چه قرمز باشه چه قهوه ای

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *