تکنیک های خرید و فروش ذرت خوب در عطاری
آقا این ذرتها باز میشن؟
اگر تازه وارد کسب و کار عطاری شده باشین، به یک مشکل جدی بر میخورین به نام ذرت.
ذرت ها انواع مختلفی دارن و برای مصارف مختلفی استفاده میشن.
نوع اول: ذرت پاپ کورن یا ذرت پفیلا
یک نژاد خاص از ذرت که خارجیه و معمولا از قاره آمریکای جنوبی وارد میشه و در کیسه های ۲۵ کیلویی (به دلیل خشک شدن معمولا ۱۰۰ گرم کاهش وزن دارن که ناچیز به حساب میاد) بسته بندی میشن.
این ذرتها مخصوص پاپ کورن هستن و وقتی در روغن میشکُفن؛ غلاف بسیار نرمی دارن و واقعا ترد و خوش طعم هستن.
شاید براتون جالب باشه:
نحوه فروش انواع طعم دهنده اسنک در عطاری
نوع دوم: ذرت مکزیکی
ذرت مکزیکی هم نژادی از ذرته که نرمتر و شیرینتره و عموما در قوطی کنسرو سرو میشه و البته در ایران هم کشت میشه و میتونید از میوه فروشی ها تازش رو بخرین و کبابی کنید و یا در سالاد بریزید و و یا معجون ذرت مکزیکی درست کنید
نوع سوم: ذرت ایرانی
این ذرت از دیر باز در ایران کشت میشه(البته یادمون نره که اون قدیما هم نژادش از آمریکا اومده ایران) و اصلا مناسب پفیلا نیست.
نصفش توو روغن باز نمیشه؛ خشک و چقر و بد بدنه😁
اون غلاف وسطش هم مثل سنگ میشه وقتی میترکه.
میره لای دندون و تا یک هفته اونجا جا خوش میکنه.
این ذرت فقط به درد آرد ذرت تهیه کردن میخوره چون قیمتش حدودا یک پنجم ذرت آمریکاییه.
خوب، اگر میخایین جلوی مشتری سربلند باشین، همیشه بهترین مارک ذرت رو بیارین و یادتون باشه:
ذرت پاپ کورن فقط آمریکاییش.