سرکه خانگی یا سرکه طبیعی در مقابل سرکه تقطیری

سرکه طبیعی چیست

تفاوت سرکه طبیعی با سرکه شرکتی چیست؟

سرکه شرکتی چطور تولید میشه؟

شما بعنوان یک مدیر دکان عطاری می بایست آشنایی حداقلی با فرآیند تولید محصولات عطاری داشته باشید.

هرقدر این اطلاعات بیشتر باشه توانمندی اقناء مشتری بیشتره و متعاقبا فروش بیشتر میشه.

بحث این مقاله در مورد سرکه خانگی و صنعتیه.

نحوه سرکه درست کردن:

تولید سرکه فرآیند ساده و کم درد سریه.

به این ترتیب که شما انگور رو داخل یک ظرف میر یزید و کمی نمک بهش اضافه میکنید.مثلا برای ده کیلو انگور یک مشت نمک.

انگور ها رو چنگ میزنید تا له بشن.

اگر مخلوط کن دارید میتونید انگورهارو با مخلوط کن لت و پار کنید بعد بریزید داخل دبه.حالا درب دبه رو می بندید.بعد هم ولش میکنید به امان خدا.

بعد از ۲۰ روز مایع رو صاف میکنید و صاحب سرکه خانگی میشید.

قیمت سرکه خانگی چقدر است؟

قیمت تغریبی سرکه خانگی نصف قیمت کشمش هست .

مثلا اگر کشمش هر کیلو ۲۰هزار تومانه قیمت سرکه هر کیلو حدودا ۱۰هزار تومان خواهد شد.

طعم سرکه خانگی ترش مطلق نیست.

کمی طعم الکل، کمی عطر کشمش و ترشی خاصش شناسنامه ی سرکه خانگیه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *