فرق جوی دوسر و جوی معمولی

چطور جوی دو سر را بشناسیم

جوی دو سر چیست؟

روشهای فروش جوی دو سر در عطاری

جوی دو سر یکی از محصولات بسیار پر طرفدار در بین ورزشکارهاست.

جوی دو سر تا چند وقت پیش به عنوان آفت و ناخالصی جو در مزارع جو به حساب می اومد.

اما یکی دو سالی هست که در هر کتاب و مقاله مرتبط با سلامتی، به مصرف جوی دو سر تاکید میشه.

به همین دلیل مصرفش هم شدیدا افزایش پیدا کرده و این عدم تناسب عرضه و تقاضا ، تفاوت قیمت ده برابری رو ایجاد کرده.

جوی دو سر به صورت پرک شده توسط شرکتهای تولید و بسته بندی، در ابعاد و اوزان مختلف توزیع میشه.

من به شخصه کیسه های ۲۰ کیلویی جو دو سر پرک شده رو خریداری میکنم و به صورت فله ای میفروشم.

جو دو سر به صورت ملبوس به سبوس!! هم به فروش می رسه .

من جوی دو سر با سبوس رو آسیاب میکنم و الک میکنم و در بسته هایی که خودم میزنم، میفروشم.

اینجوری قیمتش تغریبا نصف قیمت جو پرک دو سر تموم میشه و در ضمن حاوی سبوس هم خواهد بود.

حالا چطور میشه جوی دو سر رو از جوی معمولی تشخیص داد؟

فوق جوی دو سر با جوی معمولی

جوی دو سر با سبوس دارای دانه های قد بلند و کشیده ای هست که در کنار جوی معمولی (کوتاه تز و توپول تر)مثل لورل و هاردی !!! بنظر میان.

دانه جوی دو سر بدون سبوس ، بسیار باریک و بی جونه.

اما جوی معمولی درشت و توپول و جون داره.

حالا اگر جو ها پرک شده باشن چطور میشه تشخیص داد که جوی پرک دو سر ما خالصه؟؟

جواب اینه که نمیشه.

چون پرکِ جوی دو سر بسیار شبیه پرکِ جوی معمولیه.

میشه گفت پرک جوی دو سر کوچکتر از جوی معمولیه اما از اونجا که همیشه یکی هست که ی راهی برای حقه بازی پیدا کنه، این معیار معیار مطمئنی نیست.

روش تشخیص من ، از طریق طعم جوی دو سر هست.

به این صورت که جوی دو سر رو به صورت خام می خورم و مزه مزه میکنم.

طعم جوی دو سر با جوی معمولی کاملا متفاوته و به راحتی میتونید تفاوت این دو واریته رو از طریق طعم اون، تشخیص بدین.

در ضمن، جوی دو سر در خوراک عدسی بسیار بسیار خوشمزه میشه😁

خوب حالا نوبت شماست

روش تشخیص شما چیه؟

شما چطور جوی دو سر رو از جوی معمولی تشخیص میدین؟

One thought on “فرق جوی دوسر و جوی معمولی

  1. من به گفته فروشنده اعتمادمیکنم وازجو پرک بجز درسوپ دراگآبگوشت هم میریزم خیلی لعابدار خوش‌طعم میشه شماهم امتحان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *