انواع طعم دهنده اسنک در عطاری
چند ماهی هست که استفاده از طعم دهنده های اسنک در طبخ خانگی پفک هندی و پف فیل باب شده و از این رو، این طعم دهنده ها راهشون رو به دکان عطاری باز کردن و انصافا هم خوش فروشن .
ماجرا از اونجا شروع شد که شرکت های تولید پاپ کورن، شروع به تولید پفک هندی و پفیلاهایی با طعم های حیرت آور کردن و این سوال در ذهن مامان خونه پیش اومد که اگر اونا میتونن، پس منم میتونم.
شاید برات جالب باشه:
زیر و بم فروش پفک هندی در عطاری
لذا مامانها به عطاری ها هجوم آوردن و تقاضای طعم دهنده اسنک کردن.
این وسط هم چند تا آدم با تجربه رفتن سراغ شرکتهای تولید کننده طعم دهنده مجاز و از اونها درخواست کردن که محصولاتشون رو در بسته بندی های کوچکتر هم تولید کنن و روانه بازار خرده فروشی کنن و این پیشنهاد با استقبال اون شرکتها مواجه شد.
در حال حاضر، شرکت معظم ماگنولیا که ید طولایی در تولید طعم دهنده و اسانس خوراکی داره، یکی از بزرگترین تولید کننده های این طعم دهنده ها هست.
تمامی طعم هایی که شما در پاپ کورنهای بسته بندی می بینید و نوش جان میکنید محصول این شرکتها هستن.
طعم هایی مثل :
فلفلی، سرکه نمکی، پیاز جعفری،کره ای، کچاپ و پنیر و …
چطور از طعم دهنده های پاپ کورن استفاده کنیم
بریم سراغ راهنمایی مشتریان در وقت خرید طعم دهنده پفیلا :
ابتدا پاپ کورن را در قابلمه میترکونیم.
بعد که از قابلمه درآوردیم، با یک نمکدون ریز پاش، طعم دهنده پفیلا رو روش میپاشیم.
تذکرات:
اگر طعم دهنده رو بریزی توو روغن، میسوزه
طعم دهنده رو با دست نپاش چون گلوله گلوله ریخته میشه.
طعم دهنده رو در آشپزخونه نگه ندار چون رطوبت میگیره و سفت میشه
طعم دهنده رو بریز توو نمکدون و بعد از مصرف بزارش توو کیسه فریزر و بزارش توو کمد اتاق که رطوبت آشپزخونه بهش نرسه
ی روز ی خانمی توو دکان بهم گفت من ی روشی بلدم که طعم دهنده رو داخل روغن میریزم و نمیسوزه که هیچ، خیلی بهتر هم به سطح پفیلا میچسبه.
منم سرم شلوغ بود نتونستم ازش یاد بگیرم.
شما بلدی این روش رو؟
به ما یادش میدی؟
همین پایین بنویس ، دستت درد نکنه🤗