کچاپ،پنیر،سرکه نمکی،کره ای

انواع طعم دهنده اسنک در عطاری

چند ماهی هست که استفاده از طعم دهنده های اسنک در طبخ خانگی پفک هندی و پف فیل باب شده و از این رو، این طعم دهنده ها راهشون رو به دکان عطاری باز کردن و انصافا هم خوش فروشن .

ماجرا از اونجا شروع شد که شرکت های تولید پاپ کورن، شروع به تولید پفک هندی و پفیلاهایی با طعم های حیرت آور کردن و این سوال در ذهن مامان خونه پیش اومد که اگر اونا میتونن، پس منم میتونم.

شاید برات جالب باشه:

زیر و بم فروش پفک هندی در عطاری

لذا مامانها به عطاری ها هجوم آوردن و تقاضای طعم دهنده اسنک کردن.

این وسط هم چند تا آدم با تجربه رفتن سراغ شرکتهای تولید کننده طعم دهنده مجاز و از اونها درخواست کردن که محصولاتشون رو در بسته بندی های کوچکتر هم تولید کنن و روانه بازار خرده فروشی کنن و این پیشنهاد با استقبال اون شرکتها مواجه شد.

در حال حاضر، شرکت معظم ماگنولیا که ید طولایی در تولید طعم دهنده و اسانس خوراکی داره، یکی از بزرگترین تولید کننده های این طعم دهنده ها هست.

تمامی طعم هایی که شما در پاپ کورنهای بسته بندی می بینید و نوش جان میکنید محصول این شرکتها هستن.

طعم هایی مثل :

فلفلی، سرکه نمکی، پیاز جعفری،کره ای، کچاپ و پنیر و …

چطور از طعم دهنده های پاپ کورن استفاده کنیم

بریم سراغ راهنمایی مشتریان در وقت خرید طعم دهنده پفیلا :

ابتدا پاپ کورن را در قابلمه میترکونیم.

بعد که از قابلمه درآوردیم، با یک نمکدون ریز پاش، طعم دهنده پفیلا رو روش میپاشیم.

تذکرات:

اگر طعم دهنده رو بریزی توو روغن، میسوزه

طعم دهنده رو با دست نپاش چون گلوله گلوله ریخته میشه.

طعم دهنده رو در آشپزخونه نگه ندار چون رطوبت میگیره و سفت میشه

طعم دهنده رو بریز توو نمکدون و بعد از مصرف بزارش توو کیسه فریزر و بزارش توو کمد اتاق که رطوبت آشپزخونه بهش نرسه

ی روز ی خانمی توو دکان بهم گفت من ی روشی بلدم که طعم دهنده رو داخل روغن میریزم و نمیسوزه که هیچ، خیلی بهتر هم به سطح پفیلا میچسبه.

منم سرم شلوغ بود نتونستم ازش یاد بگیرم.

شما بلدی این روش رو؟

به ما یادش میدی؟

همین پایین بنویس ، دستت درد نکنه🤗

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *