چطور در عطاری پفک هندی بفروشیم

پفک هندی یک فرآورده از دانه های ذرت هست که قبلا از هندوستان می اومده ظاهرا.

الان هم در قزوین(شهرک کاسپین، برند یامی) و هم در سیستان و بلوچستان تولید و به فروش میرسه.

اون شرکتی که در قزوینه(یامی) پفک هندی سه بعدی تولید میکنه.

پفک هندی

پفک هندی

یعنی بعد از اینکه سرخ میشه، به شکل خاصی پُف میکنه.

بسته بندی هاش بهداشتی و کاملا شیکه.

کارتن بزرگ ۲۰ کیلویی داره که ۴ تا کیسه پلاستیکی ۵ کیلویی داخلش هست.با حداقل شکسته و خرد شدگی.

شرکت یامی خودش پفک هندی یا اسنک رو به صورت آماده و طعم دار شده با انواع طعم دهنده اسنک در بسته های کوچولو در سوپرمارکت ها توزیع میکنه

شاید برات جالب باشه:

فوت و فن فروش انواع طعم دهنده اسنک در عطاری

اما اون پفک هندی که در سیستان تولید میشه، یا لوله ای هست یا گل گلی.

پفک هندی

پفک هندی

در گونی توزیع میشه و درصد بسیار کمی هم خرد شده و شکسته داره.

همیشه پفک هندی لوله ای و گل گلی از پفک هندی سه بعدی (یامی) حدودا سی درصد ارزون تره.

چطور پفک هندی درست کنیم

خوب ، حالا بریم سراغ نحوه راهنمایی مشتری در مرحله خرید.

آقا جان، نحوه سرخ کردن پفک هندی اینجوریه:

ی ظرف عمیق یعنی کوچکترین قابلمه خونه رو بر میداری، تووش روغن می ریزی تا یک سانت بیاد بالا.

روغن داغ که شد، هفت هشت تا پفک هندی رو می اندازی توش.

پفک بلافاصله باد میکنه ، با قاشق درشون میاری، پنج تای بعدی رو می اندازی، و این داستان ادامه دارد.

سرخ کردن پفک هندی که تموم شد، روش طعم دهنده اسنک میپاشی و بعدش، نوش جان 🤗

آسون بود نه؟

ببینم چیکار میکنی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *