پودر نارگیل خشک یا چرب؟

اگر در شهر شما هم مثل قزوین،شیرینی خانگی پختن مد باشه و هنر بحساب بیاد، پس قطعا فروش پودر نارگیل در دکان عطاری شما زیاد خواهد بود.

عموما مردم از پودر نارگیل برای مصارفی از قبیل تزیین خرما و حلوا، ساخت معجون مثل شیرموز و پختن کیک و شیرینی استفاده میکنن.

در قزوین یک شیرینی پخته میشه به اسم نارگیلی.

که از پودر نارگیل و پودر قند و سپیده تخم مرغ تهیه میشه.

در بازار دو جور پودر نارگیل هست.

پودر نارگیل چرب و خشک.

پودر نارگیل چرب بیشتر برای شیرینی پزی استفاده میشه ولی پودر نارگیل خشک بیشتر برای تزیین و به قول کاسبها برای “روپاش” کاربرد داره و دلیلش هم قیمتشه.

چون پودر نارگیل خشک، روغنگیری شده و روغنش جدا به صورت روغن نارگیل بفروش می رسه.

این عطاری هایی که دستگاه روغنگیری دارند از پودر نارگیل چرب برای روغنگیری استفاده میکنن.

برای پخت نون نارگیلی یا شیرینی نارگیلی هم از پودر نارگیل چرب استفاده میشه.

قبلا پودر نارگیل توسط رنگهای خوراکی رنگ میشد و بفروش میرفت که بعد از مضر شناخته شدن رنگهای خوراکی، دیگه عطاری ها مجوز رنگ کردن پودر نارگیل رو ندارن.

پس اگر مشتری به مغازه عطاری شما اومد و پرسید پودر نارگیل دارین، بهتره ازش بخواییم بهمون بگه که واسه چه کاری پودر نارگیل رو لازم داره.

شما هم اگر نکته ای لازم میدونید ، در انتهای همین صفحه اضافه کنید تا منم یاد بگیرم

مرسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *