پنیرک یک سری گل های بنفش رنگه که عموما با گل بنفشه اشتباه میشه.
گل بنفشه گرونتره و ریز تر هم هست و معمولا برای پایین آوردن تب استفاده میشه.
بعد از اینکه اداره بهداشت نسبت به رنگهای خوراکی واکنش نشون داد و به دکان های عطاری اطلاع داد که فروش رنگ خوراکی غیر مجازه، همای رحمت بر پشت گیاه پنیرک نشست و فروشش چند برابر شد.
تا قبل از این، از پنیرک برای رفع عفونت در زنان و بهبود گلو درد های چرکین استفاده میشد.
اما بعد از اینکه در یک برنامه تلویزیونی از پنیرک برای تولید رنگ شربت استفاده و آموزش داده شد، مصرف پنیرک در تابستون هم باب شد.
به این صورت که پنیرک رو میجوشونن و با اضافه کردن موادی مثل سرکه و آبلیمو چندین طیف رنگ زیبا برای شربت های تابستونی تولید میکنند.
خوب بریم سراغ مشخصات گل پنیرک خوب در عطاری.
گل پنیرک هم مثل گاو زبان هرچقدر پررنگتر باشه و به سمت کاربنی رنگ بره ، خوش فروش تره.
گل بنفشه حدودا اواسط مهر ماه به بازار می رسه .
بچه های سمت کرمان عموما جمع آور اصلی گل پنیرک اعلاء هستند.
اما پنیرک در سایر شهر ها هم رشد میکنه.
در موقع خرید دقت کنید که پنیرک کپک زده و خورد شده نباشه.
چون اگر پنیرک رو بد خشک کنن امکان کپک زدنش هست.
وقتی هم که گل های پنیرک کپک میزنن گلوله گلوله به هم میچسبن و تغییر رنگ میدن و واقعا بار رو زشت و بد رویت میکنن.
پنیرک به شکنندگی گاو زبون نیست ولی باز در نگهداریش دقت کنید بهتره.
در هنگام خرید به رطوبت گل دقت کنید و میزان افت رو حتما برآورد کنید
این مقاله رو حتما بخونید:
چطور افت محصولات را در دکان عطاری مدیریت کنیم
راستی شما از پنیرک چه استفاده هایی میکنید؟
سمت شما پنیرک سبز میشه؟
برامون بنویسید که از شما یاد بگیریم