موسیر در عطاری

بوی تابستون که بلند میشه، باید منتظر حضور موسیر بود. تقریبا تشریف فرمایی ایشون با زیره هم زمان هست.

موسیر هم به دو صورت کشت و دیم (کوهی) تولید و جمع آوری میشه. هر شش کیلو موسیر خیس، یک کیلو موسیر خشک میده.

موسیر بازار پسند موسیر سفید، درشت و با اسلایس های نازکه. اسلایس کردن موسیر هم باید به گونه ای باشه که کمترین تعداد ممکن از اسلایس ها، سوراخ داشته باشن. آخه وسط موسیر یک حفره کوچولو هست. پس اگر خودتون هوس کردین موسیر اسلایس کنین حتما به جهت اسلایس کردن دقت ویژه کنید.

خوب حالا تکلیف موسیر های تیره و شکسته و سوراخ چی میشه؟ بله درسته، میرن برای آسیاب شدن.

پودر موسیر در ماست موسیر و همچنین ادویه ماست خیار کاربرد داره.

اوج فروش موسیر هم در فصل پاییز هست که با رسیدن سیب زمینی ترشی و گل کلم به اوج خودش میرسه و خوش عطر کننده دبه های ترشی خانواده های اهل ترشی هست.

کشت موسیر هم کشت کم دردسری هست. بازارش هم شرکتهای تولید ماست موسیر و همچنین کشورهای عربی هستند. اعراب علاقه عجیبی به این جناب موسیر دارند. لذا اگر زمین کشاورزی دارین که آب نداره، رو کشت موسیر بیشتر فکر کنید.

اگر چیزی از قلم افتاده، لطف کنید همین پایین برام بنویسید که مقاله کامل بشه ممنونم

اگر هم دوست داشتین میتونین از لینک زیر صفحه من رو در اینستاگرام فالو کنید:

لینک اینستاگرام الوفلفل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *