شما بعنوان عطار باید ی چیزایی در مورد انواع قهوه بدونید وگرنه مشتری های زیادی رو که اطلاعات کمی در مورد قهوه دارن و از شما مشاوره میخوان، از دست میدین.
خانواده قهوه در عطاری به دو گروه اصلی بسته بندی و فله ای تقسیم میشن.
اول بریم سراغ انواع قهوه فله ای.
عزیز جان، دانه های قهوه دو نژاد اصلی دارن.
یکی دانه عربیکا و دیگری دانه روبوستا .
هر دوی این نژاد ها در کشورهای مختلف کشت میشن.
قهوه عربیکا چربتر و خوش طعم تره و عموم قهوه های موجود در بازار ما عربیکا هست.
قهوه ترک
توجه کنید که قهوه ترک ، نوع خاصی از قهوه نیست!!!!
بلکه سبکی از دم کردن و سرو قهوه هست که در این سبک، تفاله قهوه در فنجان میاد و صاف نمیشه.
بعنوان مثال، کسانی که میخان فال قهوه بگیرن میبایست قهوه رو به سبک ترک سرو کنن.
جالبه بدونید عموم مشتریان ما وقتی میان و قهوه فله میخان ، میپرسن: قهوه تون ترکه؟؟ !!!
منم اگر سرم شلوغ باشه به ناچار میگم بله 🤨
خوب بریم سراغ قهوه سبز
قهوه سبز
قهوه سبز همون قهوه برشته نشده هست.حالا از هر نژادی که میخاد باشه.
قهوه سبز رو برای لاغر کردن میخرن و دم می کنن و دم نوشش رو می نوشن.
حالا اگر مشتری قهوه باشین ، ممکنه بعضا قهوه ی متناسب با سلیقتون رو پیدا نکنید چون میزان برشته شدن قهوه عامل اصلی ایجاد تفاوت در طعم اونه.
یعنی هر چه قهوه بیشتر برشته بشه، تلخ تر میشه و بیشتر بوی سوختگی میده.
قهوه خور های سوپر حرفه ای، خودشون دونه های قهوه رو مطابق با سلیقه خودشون برشته میکنن و بعد آسیاب میکنن.
من فکر میکنم که اگر اول قهوه رو آسیاب کنی بعد پودر رو تفت بدی، راحتتر بشه قهوه رو عمل بیاری.
شما تا حالا قهوه تفت دادین ؟
در مورد تکنیک های برشته کردن قهوه چیزی میدونین؟
میشه بگین که ما هم یاد بگیریم؟
فقط در مناطق استوایی قهوه کشت میشه
ترکیه . فرانسه اصلا قهوه سبز نمیشه چه برسه که کشت بشه