قهوه ترک یا قهوه فارس؟؟!!

شما بعنوان عطار باید ی چیزایی در مورد انواع قهوه بدونید وگرنه مشتری های زیادی رو که اطلاعات کمی در مورد قهوه دارن و از شما مشاوره میخوان، از دست میدین.

خانواده قهوه در عطاری به دو گروه اصلی بسته بندی و فله ای تقسیم میشن.

اول بریم سراغ انواع قهوه فله ای.

عزیز جان، دانه های قهوه دو نژاد اصلی دارن.

یکی دانه عربیکا و دیگری دانه روبوستا .

هر دوی این نژاد ها در کشورهای مختلف کشت میشن.

قهوه عربیکا چربتر و خوش طعم تره و عموم قهوه های موجود در بازار ما عربیکا هست.

قهوه ترک

توجه کنید که قهوه ترک ، نوع خاصی از قهوه نیست!!!!

بلکه سبکی از دم کردن و سرو قهوه هست که در این سبک، تفاله قهوه در فنجان میاد و صاف نمیشه.

بعنوان مثال، کسانی که میخان فال قهوه بگیرن میبایست قهوه رو به سبک ترک سرو کنن.

جالبه بدونید عموم مشتریان ما وقتی میان و قهوه فله میخان ، میپرسن: قهوه تون ترکه؟؟ !!!

منم اگر سرم شلوغ باشه به ناچار میگم بله 🤨

خوب بریم سراغ قهوه سبز

قهوه سبز

قهوه سبز همون قهوه برشته نشده هست.حالا از هر نژادی که میخاد باشه.

قهوه سبز رو برای لاغر کردن میخرن و دم می کنن و دم نوشش رو می نوشن.

حالا اگر مشتری قهوه باشین ، ممکنه بعضا قهوه ی متناسب با سلیقتون رو پیدا نکنید چون میزان برشته شدن قهوه عامل اصلی ایجاد تفاوت در طعم اونه.

یعنی هر چه قهوه بیشتر برشته بشه، تلخ تر میشه و بیشتر بوی سوختگی میده.

قهوه خور های سوپر حرفه ای، خودشون دونه های قهوه رو مطابق با سلیقه خودشون برشته میکنن و بعد آسیاب میکنن.

من فکر میکنم که اگر اول قهوه رو آسیاب کنی بعد پودر رو تفت بدی، راحتتر بشه قهوه رو عمل بیاری.

شما تا حالا قهوه تفت دادین ؟

در مورد تکنیک های برشته کردن قهوه چیزی میدونین؟

میشه بگین که ما هم یاد بگیریم؟

One thought on “قهوه ترک یا قهوه فارس؟؟!!

  1. فقط در مناطق استوایی قهوه کشت میشه
    ترکیه . فرانسه اصلا قهوه سبز نمیشه چه برسه که کشت بشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *