چند وقتی هست که یک ترکیب سفید جدید پاشو به عطاری ها باز کرده و اون چیزی نیست بجز “بهبود دهنده ی آرد”.
بهبود دهنده ی آرد ی ترکیبه که به نقل تولید کننده ها و مشتریان باعث بهبود کیفیت نان و کیک میشه.
معمولا بهبود دهنده ها به همراه نان های تولید شونده با خمیر مایه استفاده میشن و خمیر رو پاک تر و زمان رو کمتر میکنن.
تا اینجا مشکلی نیست.
مشکل میزان مصرف بهبود دهنده به ازای یک کیلو هست
به ازای هر کیلو آرد چقدر بهبود دهنده لازم است؟
طبیعتا هر شرکت تولید کننده ای فرمول خاص خودش رو داره
بهبود دهنده ها انواع بسیار مختلف و فرمولاسیون متفاوتی دارن.
این شرکتی که من ازش بار خریدم شرایط استفاده رو به این صورت نوشته:
طبق دستور، هر ۲۰۰ گرم بهبود دهنده را در صد کیلو گرم آرد استفاده فرمائید.
یعنی هر یک کیلو آرد، دو گرم بهبود دهنده میخواد.
شما در خمیر پیتزا از بهبود دهنده استفاده کروین؟
در کیک چطور؟
چه برندی رو توصیه میکنید؟
اگر تولید کننده بهبود دهنده هستید ممنون میشم مکانیزم کار کردش رو برامون بنویسید
مرا در اینستاگرام دنبال کنید
همین الان اینستاگرام بازدید کن و سورپرایز شو!