آموزش خرید و فروش برگ بو

در خرید و فروش برگ بو باید به چه نکاتی دقت کرد؟

ما به عنوان صاحب کسب و کار عطاری اول باید ببینیم برگ بو چی هست.

برگ بو یک درخت همیشه سبزه که در دوره قاجار از نواحی مدیترانه وارد ایران شده.

برگ این درخت معطره و دونه هاش هم معطر و حاوی کمی روغن خوشبو.

عطر برگ بو مثل به لیمو نیست که از یک وجبی حس بشه.

عطرش خیلی ملایمه. برگ بو توسط کشاورز چیده و خشک میشه و به بازار می رسه.

از برگ بو در غذاهای گوشتی استفاده میکنن و بوی بد گوشت رو باهاش میگیرن. مثل رزماری

حداکثر مجاز برگ بو در هر غذا دو عدده و نباید بیشتر استفاده بشه و همچنین برگ بو به صورت درسته در خورش می افته و بعد از طبخ غذا، از خورش خارج میشه و خوردن اون رواج نداره.

قیافه برگ بو هم این شکلیه:

در هنگام خرید برگ بو به موارد زیر دقت کنید:

الف) مقدار چوب.

برگ بو چوب و شاخه های بسیار خفن سفتی داره و معمولا همراه بار یک عالمه چوب میاد.

چوبها مدادی شکل و بسیار محکم و وزین هستن.

شما بعنوان عطار می بایست بعد از خرید برگ بو، یک کیلو از اون رو تمیز کنید و نسبت چوب و برگ اون رو در بیارید و قیمت فروش رو تعیین کنید.

مثلا اگر برگ بو رو از قرار کیلو پنجاه تومان خریدین و پنجاه درصد بار ، چوبه، قیمت خریدتون میشه صد تومان ؛ چون چوب برگ بو در دکان عطاری مصرفی نداره

اگر هم مصرفی براش میدونید حتما بگید که ما هم یاد بگیریم.

ب)برگهای برگ بو هرچی سبزتر، دلفریب تر.

لذا اگر قدرت انتخاب داشتین برگهای خوش رنگتر رو انتخاب کنید.

پ)از خورد شدن برگها جلوگیری کنید ولی از اون مساله نترسید چون خورده های برگ بو در ادویه کاری قابل استفاده هست.

ت)دانه های برگ بو چیز مضری نیست و عطر داره.

اگر در غذا بیفته مساله ای نیست.

اگر هنوز فروش برگ بو در محلتون جا نیوفتاده، بزارینش کنار دست و به مشتریهاتون دو تا برگ اشانتیون بدین.

اونها حتما مشتری خواهند شد.

ث)برگ بو یک گیاه همیشه سبزه و خیلی تابع نوسانات فصول نیست.

ج)برگ بو کرم نمی افته و با توجه به چوب های داخل کیسه، خیلی کم خرد میشه

د)نگهداری برگ بو مثل نگهداری به لیمو در کیسه انجام میشه و نیازی به ظروف درب دار نیست

خوب ، اگر چیزی از قلم افتاده شما اضافه کنید

مرسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *