اگر اهل شیراز یا خطه ی سرسبز شمال باشید، بهار نارنج رو کامل و دقیقتر از من می شناسید.
در غیر این صورت باید بگم که بعضی از درختان مرکبات مثل پرتغال و نارنج در هنگام گل دهی بخش هایی از گل رو به ما هدیه میکنن که ما بهش بهار نارنج یا بهار مرکبات میگیم.
رشته های معطر و زرد رنگی که عطرشون هر نوشنده ای رو به وجد میاره.
بهار نارنج به دلیل عطر مطبوعش از سایر بهارها گرونتره اما وقتی با هم قاطی بشن تشخیص دادنش از هم خیلی سخت میشه.
بهارنارنج معمولا کاملا تمیز و مرتب به دست عطارها می رسه چون جمع آورها با پهن کردن چادر در زیر درخت و تکوندن درخت اقدام به جمع آوری و تمیز کردنش میکنن.
بهتره که بهار نارنج خشک در گونی نخی نگهداری بشه که آفت نزنه.
بهارنارنج نسبت به گاوزبان در مقابل کرم خوردگی ، خرد شدن و افت وزن مقاوم تره.
در کل محصول بی آزاریه و در کل سال مصرف داره.
مخصوصا به دلیل طبع گرمش در فصول سرد بیشتر فروش میره.
معمولا از بهار نارنج برای تولید مربا، شربت و اسانس و عرق و دم نوش استفاده میشه.
من در بعضی ادویه های حین پخت ، برای گرم تر و معطر کردن ادویه و صد البته غذا از بهارنارنج هم استفاده میکنم.
برای همین اگر ته کیسه بهار نارنج نیم کیلو بهار نارنج خرد شده جمع شد ، اصلا غمگین نشین و ازش در تهیه ادویه استفاده کنید.
فصل جمع آوری بهار نارنج اواسط تا اواخر خرداده.
پس حواستون به موجودی باشه که نه کم بیارین و نه زیاد.
راستی شما میدونید چطور میشه بهار نارنج رو از بهار لیمو و نارنگی و پرتغال تشخیص داد؟
اگر می دونید، بنویسید که بقیه هم یاد بگیرن.
عالی
عالی بود
بهارنارنج رنگش تیره تراز بهارلیمو وپرتقاله وعطرش بیشتره. مخلوطم میزنن خیلیا مراقبت کنید موقع خرید پول غیرمعمول پرداخت نکنید