چطور در عطاری هل بفروشیم

هل یکی از خوش بو ترین، زیباترین و پر فروش ترین کالاهای موجود در دکان عطاریه.

هل محصول هندوستانه و در ایران کشت نمیشه، به همین دلیل قیمتش شدیدا تحت تاثیر قیمت دلار هست.

هل در گذشته در دو رنگ سبز و سفید به بازار عرضه میشد.

هل سفید همون هل سبز هست که توسط مواد رنگ بر، رنگش سفید شده.

عطر هل سفید کم هست و یک بار هم با مواد شیمیایی غسلش دادن :-/

هل سفید دیگه در بازار جایگاه خودشو از دست داده و کسی دیگه حالش رو نمی پرسه.

اما نگم برات از هل سبز.

گران، معطر، مفید ، سودآور و کاربردی.

عضو اصلی تمامی ادویه ها، ستون دکان عطاری.

هل سبز در حال حاضر در قبضه ی کامل برند “اکبر” هست.

شرکت عربی که کار بسته بندی و فروش هل رو انجام میده.

هل اکبر دارای کلاس بندی های مختلفیه و هل رو بر اساس اندازه ، بسته بندی و به فروش میرسونه.

درشت ترین هل شرکت اکبر، “هل اکبر بنفش” هست.

درشت، عطری مدهوش کننده و تمام هل ها سالم و نشکفته.

سلسله مراتب کیفیتی برند اکبر به ترتیب زیره:

خوب سوالی که مطرح میشه اینه که پس هل های شکفته(شکسته) چی میشن پس؟

مسلما کوبیده میشن.

هل ارزون تر برای استفاده به صورت پودر در ادویه جات استفاده میشه.

من خودم همیشه دو جور پودر هل دارم.

یکی هل اکبر بنفش پودر شده و دیگری هل فیل نشان پودر شده.

هل فیل نشان هل ارزون قیمته و عطر و رخ ضعیف تری داره.

قیمتش هم دوسوم هل اعلاء هست.

خیلی از مشتریها تمایل دارن هل اکبر بنفش پودر بخرن برای مصارف مختلف.

پس همیشه دو جور پودر هل اعلاء و ضعیف داشته باشید.

حالا چکار کنم عطر هل نپره؟

آقا جان هل درشت و کوبیده همیشه باید در ظروف در بسته باشه.

برای آسیاب کردن هل، حتما از آسیاب رو میزی(آسیاب تیغه ای) استفاده کنید.

با این قیمت هل، دیگه نمیشه از ی ذره عطرش هم گذشت.

هل رو داخل آسیاب رومیزی چرخ کنید و بلافاصله پودر هل رو داخل ظرف درب بسته بریزید و درب ظرف رو ببندید.

بعد از یک ساعت که هل دمای حاصل از آسیاب شدنش رو از دست داد، مجددا از ظرف درش بیارین و الک کنید تا ریش ریشه ها و دونه های درشتش جدا بشه و اونا رو هم آسیاب کنید و همه پودر رو در ظروف در بسته بریزید.

هرچی ظرف کوچکتر باشه و تعدادش بیشتر باشه بهتره.

چرا؟

خوب واسه اینکه در فرآیند فروش،ما مدام در حال باز و بسته کردن درب ظروف هستیم.

اگر درب ظروف ادویه جات معطر کمتر باز بشه ، مسلمه که عطرش بیشتر محفوظ میمونه و هوای کمتری بهش میخوره و محصول با کیفیت تر میمونه.

پس بهتره به جای یک ظرف بزرگ پودر هل، دو تا ظرف داشته باشیم و ظرف دوم رو تا تموم شدن ظرف اول، دربسته نگه داریم

نظرت چیه؟

شما چی فکر میکنی؟

نکته یا تکنیکی هست که بخوای اضافه کنی؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *