نشاسته چطور درست میشه

حدودا ۱۵ سالم بود که مادرم از بازار گندم میخرید و توی سطل های بزرگ می ریخت و آب می بست روش.

بعد برای اینکه بو نگیره روزی سه بار آب رو با آب تازه عوض میکرد.

بعد از سه چهار روز یا کمتر (چون دقیق یادم نیست) میرفت سراغ گندمها و فشارشون میداد.

اگر پوسته گندم به راحتی پاره میشد و محتویات گندم(که یک ماده سفید رنگ هست)بیرون میزد، وارد مرحله دو میشدیم.

مرحله دو اینطوری بود که گندم های نرم رو داخل یک کیسه نخی میریختیم و درون یک تشت بزرگ میگذاشتیم و با چکمه لگدش میکردیم تا ماده سفید رنگ دانه ها بر اثر فشار از پوسته در بیاد و از کیسه هم رد بشه و کیسه مانع خروج پوسته گندم بشه.

به این صورت شما صاحب یک مایع غلیظ سفید رنگ در تشت میشدید.

البته ما میشدیم 😁

بعد اون مایع سفید رنگ رو بر روی پلاستیک در آفتاب پهن میکردیم و وقتی کاملا خشک میشد، نشاسته ی ما آماده بود.

بعد هم که بساط پالوده و باسلق تا مدتها به راه بود.

یادش بخیر.

شما با نشاسته چه چیزهایی درست میکنید؟؟؟

راستی میدونید فرق باسلق و پاستیل چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *