چطور گل سرخ تازه بخریم و بفروشیم

آموزش خرید گل سرخ یا گل محمدی تازه و فروش آن

ویژگیهای گل سرخ خوب

هر سال در میانه اردیبهشت ماه، گل سرخ تازه به بازار میاد.

عطری دلنشین، رنگی اغوا کننده برای مشتری و سودی مناسب برای کاسب.

ما هر سال گل سرخ رو که توسط باغدارهای اطراف قزوین کشت میشن در جلوی دکان عطاری بساط میکنیم و می فروشیم.

مردم گل سرخ رو برای گلاب گیری ، مربای گل سرخ ، ساخت گل قند ، خواص درمانی و خشک کردن جهت دم نوش و پودر کردن برای تزیین ماست و همچنین معطر کردن غذا میخرند.

اما مشخصات گل سرخ خوب چیه؟

رنگ گل سرخ باید به سمت صورتی پر رنگ بره تا مشتری پسند تر باشه و هرچی گل کمرنگتر باشه خواهانش کمتره.

عطر مطبوعی داشته باشه.

کاسبرگهای گل اگر کوچک باشن لذا بار، گلبرگهای بیشتری به ما خواهد داد و طبیعتا عطر بیشتری نصیب ما و مشتریانمون میشه.

بار باید زود به دست ما برسه که هم فرصت طلایی فروش از دست نره و هم تازه و ترگل ورگل باشه.

مورد اول:

اگر کسانی که گل رو میچینن ، روی هم تلنبارش کنن، گل سرخ شروع به گرم شدن و پخته شدن میکنه و رنگ گلبرگهاش سفید میشه و از ارزش می افته.

این اشتباه عموم کسانیه که برای اولین بار گل سرخ میچینن و یا میخرن.

پس یادمون باشه گل تازه رو که از کشاورز یا دلال خریدین باید بلافاصله روی سطح صاف پهنش کنید تا گرم نشه و سفید نشه.

وقتی گل رو بساط میکنید هم هر از چند گاهی گلهای مرکز بساط رو به کنار بیارید تا مجددا باعث خنک شدنشون شده باشید.

مورد دوم:

گل بعد از پهن شدن شروع به پلاسیدن و افت وزن میکنه.

برای همین ، محصول با مدیریت فروش توسط فروشنده باید با سرعتی مشخص فروخته بشه.

مثلا اگر ده کیلو گل سرخ تازه و خوب خریدین و ساعت ۹ صبحه، باید دقت کنید که تا ۱۲ حتما ۷ کیلو رو بفروشید و تا دم عصر نصف موجودی فروخته شده باشه.

اینطوری میتونید مطمئن باشید که تا شب کل بار رو به قیمت مطلوب و حاشیه سود مناسب خواهید فروخت.

اگر میخوایین در مورد مدیریت فروش توسط فروشنده این مطلب رو بخوانید این مقاله رو از دست ندید

اگر گل سرخ تازه تا انتهای شب فروخته شد که چه عالی.

اما اگر تمام تکنیکهای فروش رو به کار بردین ولی باز هم گل روی دستتون موند اصلا نگران نباشید.

یک پارچه بیاندازید و گل ها رو در جای خنکی در دکان یا انبار روی پارچه پهن کنید.

یادتون باشه که همیشه تعدادی سوسک و زنبور و کفشدوزک همراه گلها هستند.

اگر وقت داشتین گل ها رو پرپر کنین.

توجه: گل سرخ رو هرگز در معرض تور خورشید قرار ندید.

اگر وقت پرپر کردن نداشتین ،بزارین که گل ها با کاسبرگ خشک بشن.

معمولا سه روز طول میکشه که گل کاملا خشک بشه ولی در طول این مدت حجمش شدیدا کاهش پیدا میکنه و این به نفع ماست.

گلهای ” کاملا خشک “رو چه به صورت گلبرگ چه همراه با کاسبرگ در کیسه پلاستیکی نگهداری کنید که عطر گل محفوظ بمونه.

اگر گل ها کاملا خشک نشده ، در کیسه های پارچه ای بریزیدشون و بعد از چند روز که کاملا خشک شدن به کیسه پلاستیکی منتقلشون کنید.

بعد در موقع ساخت انواع ادویه های ترکیبی میتونید گلها رو با کاسبرگ یا فقط گلبرگ در ادویه آسیاب کنید و عطر دلنشینی به غذای مشتریانتون ببخشید.

در حین فروش ، میتونید غنچه های گل رو جدا کنید و به صورت تر یا خشک با قیمت بالاتری به فروش برسونید چون قیمت غنچه گرونتر از گل با کاسبرگ هست.

دلیلش گرانتر بودنش هم اینه که اولا ظاهر زیبایی داره و دوما عطر رو نسبت به گل باز شده ، مدت زمان بیشتری در خودش نگه میداره و سوما زمان بیشتری رو برای خشک شدن نیاز داره.

به تک تک مشتریهاتون یادآور بشین که درب پاکت پلاستیکی حاوی گل سرخ خریداری شده شون رو نبندند و گره نزنن و بلافاصله بعد از رسیدن به منزل، گل رو در محلی به دور از نور خورشید ، به صورت نازک پهن کنن تا گل نپزه.

همچنین گل سرخ نباید پشت شیشه ماشین قرار بگیره.

تعدادی از مشتریها از شما خواهند پرسید که چه کارهایی میشه با این کالای لوکس انجام داد.

پس حتما مقاله پایین رو از دست ندید:

انواع حالتهای فروش و استفاده گل سرخ در عطاری و منزل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *