قدیم جدیدش کن!

از قدیم گفتن تنبلی کار زشتیه.

اگر خدمت سربازی رفته باشین میدونین که همیشه فردای روزی که قیمه میدن، ناهار آبگوشته.

میدونی چَرا؟

چون اضافه غذای قیمه رو میریزن توو آبگوشت.

این روال همینجوری ادامه داره.

ی جوک هم در این زمینه هست که میگن تووی ی پادگانی ، دکمه لباس فرم آشپز دوره رضا شاه کنده میشه می افته توو دیگ، ۶۰ سال بعد از بشقاب ی سرباز در جمهوری اسلامی در میاد بیرون😂😂😂

پند آموزشی داستان:

هر بار جدیدی که اومد حتما اول بار قدیمی تر رو در یک ظرف دیگه خالی کنید بعدش بار قبلی رو بریزین روش که قبل از بار جدید فروش بره(البته اگر تیپ و رنگ و کیفیتش دقیقا مشابه بار جدید هست).

مثلا فرض کنید پودر طعم دهنده اسنک خریدین.

میخایین بریزین توو ظرف.

عزیز من ، بار قبلی رو خالی کن، بار جدید رو بریز که بره ته ظرف، حالا بار قبلی رو بریز روش.

اینجوری نه نگران تاریخ مصرف هستی، نه افت کیفیت.

اگر اینکار رو نکنی به مرور زمان کیفیت بارت کم میشه و به کهنه فروشی متهم میشی.

سخن کوتاه کنم.

موفق باشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *