انواع حالتهای فروش گل سرخ در عطاری

پشت دخل ایستاده بودم که یک خانم افغان با کیسه ای پر از گل سرخ تازه وارد مغازه شد.

پیشنهاد خرید گل سرخ رو داد و منم بلافاصله قبول کردم.

قیمت رو میدونستم چون همسایه هامون در چند نقطه از بازار داشتن گل تازه میفروختن.

گل سرخ یا گل محمدی سالهاست که در شکلهای مختلف مورد استفاده قرار میگیره.

گل تازه رو برای گلاب گیری و درست کردن گل قند و شربت گل سرخ و خشک کردن میخرن.

گل سرخ به صورتهای زیر خرید و فروش میشه:

گل تازه

گلبرک خشک

غنچه گل سرخ

پودر گلبرگ خشک

گل خشک(خشک شده ی گلبرگ و کاسبرگ با هم)

هرچقدر گلبرگ خشک پر رنگتر و معطر تر باشه کیفیت بالاتر و مشتری پسندی بیشتری داره.

پودر گل سرخ

در عکس بالا پودر گلبرگ و پودر گل کامل با کاسبرگ رو مشاهده میکنید

گلبرگ خشک عموما برای دم کردن به عنوان عطر چای استفاده میشه.

ولی از گلبرگ تازه برای مربا پختن و نوعی قند معطر به اسم گل قند استفاده میکنن.

پودر گل سرخ هم برای تزیین ماست و آب دوغ کاربرد داره.

همین طور برای گرفتن بوی بد گوشت مرغ و کله پاچه هم از پودر گل سرخ استفاده میکنن.

هرچقدر پودر گل سرخ به کبودی بره مشتری پسند تره.

گلبرگهای موسوم به نژاد تبریز معمولا پررنگتر هستند

توجه:

گل سرخ از نظر طعم دارای دو نوع تلخ و معمولیه.

گل تلخ به درد تولید مربا و گل قند و شربت نمیخوره.

عموما گل سرخ ها مسهل هستند .

ما عطارها گل سرخ کامل (گلبرگ با کاسبرگ ) رو خشک میکنیم و پودر میکنیم و داخل ادویه جات می ریزیم.

توجه کنید اگر میخوایین پودر گل سرخ رو به صورت مفرد بفروشید فقط و فقط باید گلبرگ رو آسیاب کنید وگرنه سبزی رنگ کاسبرگ زیبایی پودر رو از بین می بره.

پودر گل کامل فقط در ساخت ادویه به کار میاد.

گل خشک علاوه بر استفاده در ادویه جات، جهت ساخت دم نوش هم استفاده میشه .

جدیدا کسانی که به ام اس دچار هستند به عطاری مراجعه میکنن و گل خشک کامل رو طلب میکنن.

قیمت محصولات فوق هم از گران به ارزان به ترتیب زیره:

پودر گلبرگ،گلبرگ خشک، غنچه خشک، گل خشک کامل(دارویی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *