آسیاب رومیزی بخرم یا نخرم

چند وقتی هست ک آسیاب های کوچک رو میزی یا آسیاب های گهواره ای راه خودشون رو به دکان های عطاری باز کردن و تغییرات مهمی رو در شیوه ارائه محصول به مشتری ایجاد کردن.

آسیاب های رومیزی خوبی ها و مزایای بسیار زیادی دارن و اگر تا بحال در خرید این آسیابها تردید داشتید، توصیه بنده بر خریدن بی درنگ اونها هست.

عین تمام مقالات وبسایت “” بدون اضافه گویی بریم سراغ مزایا و موارد قابل توجه خرید آسیاب رو میزی.

مزایای خرید آسیاب گهواره ای رو میزی در عطاری

مزیت اول:جذب مشتریان بدبین و بی اعتماد

مزیت دوم:ارائه ادویه جات تازه به معنای واقعی کلمه

مزیت سوم: کسب درآمد خدماتی

مزیت چهارم: تسریع فرآیند تولید و ترکیب ادویه

مزیت پنجم: کیفیت بالای رنگ و عطر و طعم ادویه

مزیت ششم: پرت و هدر رفت و افت وزن کمتر

حالا بریم تک تک موارد بالا رو بررسی کنیم:

مزیت اول:جذب مشتریان بدبین و بی اعتماد

مشخصه که با توجه به سقوط اخلاق و از بین رفتن اعتماد و زیاد شدن آدمهای حقه باز، تعداد افراد بدبین و بی اعتماد به شدت زیاد شده.

اونها به هیچ چیز و هیچ کس اعتماد ندارن بجز چشمهاشون.

پس اگر رقبای شما، در تامین خواسته این افراد کوشا باشن، شما این تیپ از مشتریاتون رو از دست خواهید داد.

گروه دوم مشتریان ۵۰ ۵۰ شما هستن.

اونها کسانی هستن که خیلی هم کشته مرده ی عطاری شما نیستن و با کوچکترین خدمات اضافی از طرف رقبا، خواهند پرید.

لذا اگر شما اقدام به ارائه این خدمات نکنید، به آرومی مشتریان زیادی رو از دست خواهید داد

گروه سوم مشتریان بالقوه(در حال حاضر مشتری شما نیستند) شما هستند که متوجه حضور شما نخواهند شد.

هیچ رهگذری نیست که برای لحظه ای حواسش جذب و جلب صدای آسیاب رومیزی نشه.

مخصوصا اگر آسیاب نزدیک به ورودی و دهانه دکان باشه.

وسوسه تهیه ادویه تازه ، هر آدمی رو تحریک میکنه.

پس اگر شما آسیاب رومیزی نداشته باشین، بخشی از مشتریان بالقوه خودتون رو هم از دست خواهید داد.

مزیت دوم:ارائه ادویه جات تازه به معنای واقعی کلمه

انصافا باید اقرار کنم از وقتی آسیاب رومیزی خریدم،ادویه جات رو تازه تر به دست مشتری رسوندم.

میپرسین چرا؟ الان میگم.

قبلا ما مجبور بودیم با آسیاب چکشی کلیه اقلام رو آسیاب کنیم.

از اونجا که آسیاب چکشی ما هم از این آسیاب های سه اسب و بزرگه، لذا مجبور بودیم لااقل برای ده روز ادویه بکوبیم(مثلا فلفل سیاه یا زردچوبه) و بعد اقدام به تمیز کردن آسیاب کنیم.

چون تمیز کاری آسیاب لااقل نیم ساعت وقت میگیره.

اما بعد از خرید آسیاب رومیزی، بدون نیاز به صرف زمان زیاد برای تمیزکاری، مصرف روزانه فلفل سیاه و زردچوبه رو آسیاب میکنیم.

به این صورت که مشتری میاد و درخواست نیم کیلو زردچوبه میکنه، من یک کیلو می کوبم و نصفش رو به مشتری میدم و الباقی رو در ظرف زردچوبه میریزم.

اینطوری هم جنس تازه به مشتری دادم، هم زردچوبه تازه برای مشتریهای دیگه فراهم کردم.

مزیت سوم: کسب درآمد خدماتی

خیلی وقتها پیش میاد که بعضی از مشتری هایی که آسیاب رومیزی شما رو دیدن، بهمراه خودشون ادویه جات نساییده میارن و از شما خواهند خواست که ادویه شون رو براشون بکوبید‌.

اگر شما دستگاه کوچک آسیاب نداشته باشید،این مشتریان رو از دست خواهید داد.

مسلما اگر آسیاب رومیزی داشته باشید، این کار کوبندگی با وزن پایین هم می تونه درآمد قابل قبولی رو به دخل شما اضافه بکنه.

مزیت چهارم: تسریع فرآیند تولید و ترکیب

آسیاب رومیزی به دلیل کوچکی، زمان اندک برای تمیز کاری و دم دست بودن، سرعت ارائه خدمات و آماده سازی سفارشات رو تا حد بسیار زیادی بالا میبره.

همین طور که پشت دخل ایستادین و مشتری راه میاندازین، آسیاب کوچک شما مشغول کوبیدن ادویه هست و تایمر اون درست سر موقع آسیاب رو خاموش میکنه.

فوق العاده اس !!

باید کوبندگی کرده باشین تا قدر این نعمت رو بدونین.

مزیت پنجم: کیفیت بالای رنگ و عطر و طعم ادویه

با توجه به تفاوت بسیار زیاد سبک کار آسیاب چکشی و آسیاب تیغه ای(مفصلی، گهواره ای)، کیفیت ادویه جات در هنگام ساییده شدن با آسیاب تیغه ای به مراتب بالاتر از آسیاب های چکشی خواهد شد.

آسیابهای چکشی، به دلیل مکانیزم کارشون، که بر مبنای ساییدن و ضربه زدن طراحی شدن،اولا ادویه جات رو خیلی داغ میکنن و باعث هدر رفت عطر اونها میشن، دوما ادویه مدت زیادی در معرض باد حاصل از چرخش چکش آسیاب قرار میگیره و این مساله هم باعث از دست رفتن هرچه بیشتر عطر ادویه در کیسه متقال خواهد شد.

اما در آسیابهای تیغه ای رو میزی، خرد شدن نه بر مبنای سایش و مالش ، بلکه بر مبنای بُرش انجام میشه و از اونجا که این عمل در فضای درب بسته ی آسیاب انجام میشه،عطر ادویه کاملا حفظ میشه و از دست نمیره و تفاوت بسیار محسوسی رو در کیفیت ایجاد میکنه.

کمی به آسیاب کردن هل در این دو مدل آسیاب فکر کنید تا مطلب کاملا براتون جا بیوفته.

مزیت ششم: پرت و هدر رفت و افت وزن کمتر

مشخصه که آسیاب بزرگ با توجه به دارا بودن کیسه های متقال و همچنین انواع توری و بدنه بزرگ، پرت بیشتری نسبت به آسیاب کوچک رو میزی دارن ولی نکته مهمتر و قابل توجه، رطوبت موجود در ادویه جات هست.

مثلا فلفل سیاه و هل نکوبیده رو در نظر بگیرید.

این اقلام دارای رطوبت درونی هستن و اگر با آسیاب چکشی آسیاب بشن، افت وزن خواهند داشت.

اما اگر با آسیاب مفصلی کوبیده بشن،به دلیل پودر شدن در فضای کاملا در بسته و ایزوله، رطوبتشون حفظ میشه و افت وزن نمی زنن چون بلافاصله در کیسه نایلونی ریخته میشن و به دست مصرف کننده میرسن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *